Esa-Jussi Salminen Kovin vihreä

Kaikki blogit puheenaiheesta PS-Nuoret

Ps-nuoret ja avustuksensaajan vastuu

Ei ole kauankaan siitä, kun perussuomalaiset valittivat nuorisojärjestönsä tukien pienuutta ja epäoikeudenmukaista jakotapaa. Nousu hallituspuolueeksi jakajien joukkoon tiesi tuen tuntuvaa nousua, jopa 115 000 euroon muutamasta kymppitonnista.

Nyt nuorisojärjestö on kuitenkin ajattelemattomalla toiminnallaan vaarassa menettää tukensa, ehkä jopa kokonaan ainakin tältä vuodelta. Ihmetystä herättävää on, että uskotaanko ps-nuorissa tosiaan veronmaksajilta saatujen rahojen olevan sellaista mammonaa jonka kanssa saa menetellä miten haluaa kun ne kerran tilille ovat tulleet.

Sinulla ei saa olla muita jumalia kuin Isänmaasi: PS-Nuoret ja kansalaisuus

Eilen isänmaallisuuden apostolit laskeutuivat jälleen kansankieliselle lähetysmissiolleen, kun Perussuomalaiset Nuoret ilmoittivat kansakunnalle uuden uskonkappaleensa. Tällä kertaa väkevää todistus annettiin Twitterin ekumeenisella alustalla, josta kannanoton luulisi kantautuneen kaikkien puhdasuskoisten korviin.

Kuka on Suomalainen?

Iltasanomien vaalitenttiä 17.1.2019 katsottuani poimin muutamia havaintoja, mitkä kiinnostivat minua, sekä varmasti kiinnostavat suurestikin äänestäjiä. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aholta kysyttiin, etnonationalismista, joka on viime aikoina puhuttanut PS-nuoriakin. Kuten myöskin kysymys, kuka on suomalainen?

Halla-aho vastauksessaan laittoi PS-nuorten kannanotot etnonationalismista suurimmaksi osaksi nuoruuden piikkiin eikä pitänyt sitä politiikan tekemisen kannalta tärkeänä asiana.

Kuka puolustaisi perheitä?

Perinteiset perheet on ajettu ahtaalle. Säälimätön hyökkäys yhteiskuntamme perusyksikköä vastaan on raju ja häikäilemätön. Milloin punavihreä humppajengi hyökkää rehellisiä perheenäitejä vastaan, milloin vaaditaan veronmaksajia rahoittamaan heidän unelmansa poikien ja tyttöjen sukupuolenvaihdosleikkauksista. Kuplassa on hapot nousseet näemmä pinnalle.

Pakkoruotsi kuuluu roskakoriin

Perussuomalaisten Nuorten pakkoruotsikampanjan video on herättänyt voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Videolla osoitetaan, miten pakkoruotsi orjuuttaa ja nöyryyttää suomenkielisiä nuoria, jotka joutuvat opiskelemaan ruotsia vain poliittisista syistä ilman mitään järjellisiä perusteluja.

Ankkalammikon aggressiot heräsivät.

Suomalainen ja ylpeä siitä

Perussuomalaiset Nuoret piti sääntömääräisen syyskokouksensa viime viikonloppuna Vantaalla. Sain kunnian tulla valituksi järjestömme puheenjohtajaksi ja otan nöyränä vastaan kyseisen tehtävän. Erityiskiitoksen haluan antaa Tiina Ahvalle sekä Miikka Satamalle, joiden kanssa oli ilo käydä rehti ja hyvähenkinen kilpailu puheenjohtajuudesta! Tiinan kanssa jatkamme hyvää yhteistyötä PS-Nuorten hallituksessa tulevana vuotena ja Miikan kanssa varmasti muuten.

Vahva valinta PS-Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi

Olen pitkän harkinnan ja useiden kyselyjen jälkeen päättänyt lähteä hakemaan PS-Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi. Järjestön uusi puheenjohtajisto valitaan PS-Nuorten syyskokouksessa Vantaalla 20.11.2016.

Minulla on neljän vuoden kokemus PS-Nuorten hallituksesta ja toimin Helsingin piirin puheenjohtajana. Olen nähnyt järjestömme kasvun Elon ja Tynkkysen puheenjohtajakausien aikana ja saanut paljon kehittämisideoita, joita haluan olla toteuttamassa.

Kritisoi PS-nuoria ja odineja, saat nimettömät palautteet kaupan päälle!

Perjantaisessa Facebook-päivityksessäni ihmettelin Keski-Suomen PS-nuorten osallistumista Soldiers of Odinien kanssa Jyväskylässä järjestettävään tapahtumaan. Mielestäni tämä osoitti erittäin huonoa harkintakykyä maakuntani PS-nuorilta, joita vetosin vielä miettimään uudelleen. Minusta tällaisen tapahtuman järjestäminen alkuunkaan on arveluttavaa ja se olisi tullut evätä. Julkaisin päivitykseni pian myös blogina

Mielenkiintoisia uutisia

Nuorisojärjestöt ovat kokoontuneet kehittämään linjojaan. Muistammekin varmasti kokoomusnuorten ohjelmaan liittyneen ylireagoinnin  sekä tuoreemman PS-nuorten tekemän lähentymisen maahanmuuttokriittisen Svenska Demokraternan nuorisojärjestön suuntaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä