Esa-Jussi Salminen Kovin vihreä

Kaikki blogit puheenaiheesta Homous

Rotuoppi on täällä taas – ?

Eli toisin sanoen: rumuus on katsojan silmässä.

Helsingin Sanomat kertoo artikkelissaan 5.9.2018, kuinka ”äidin hormonit vaikuttavat sikiön kehitykseen raskausaikana”, ja tuottavat naishomojen joukkoon ”maskuliiniset butch-lesbot ja naisellisuuttaan ilmentävät femme-lesbot”.

Kolme evoluutiobiologia, Markus J. Rantala, Severi Luoto ja Indrikis Krams, ”esittävät teorian ensimmäistä kertaa maailmassa”.

"Kivittäkää" Aki Ruotsala!

Eipä olisi uskonut, millaisessa sivistysvaltiossa sitä nykyisin asutaankaan. Kun kristitty ilmaisee mielipiteensä jostakin ns. sivistyneistön mielipiteistä poikkeavaa, niin alkaa välitön "kivitys".

Kivitys on lainausmerkeissä siksi, että käytännössä kyseessä on vertauskuvallinen kivitys, ei vielä toistaiseksi ihan oikea, mutta tällä menolla siihen tuskin kuluu kovin monta vuotta, kun miehet haudataan vyötäröä myöten maahan ja naiset rintoja myöten.

Löytyykö luteripapin saarna: "On julmaa, jos homoutta ei sanota synniksi!"

Löytyykö luteripappeja, jotka julkisesti kirkossa saarnavat: "On julmaa, jos homoutta ei sanota synniksi!"

YKSIKIN!  LAITTAKAA YKSITYISVIESTINÄ MINULLE - KIITOS!

Piipsoista ei varmaan löydy yhtään! 

Kerään kaikkien nimet ja julkaisen!     http://evl.fi/EVLKuvailutiedot.nsf/YhteystietoEtusivu?ReadForm&lang=FI    

Suojeluskuntafasistien takinkääntö

Otin somessa esiin seuraavaa:

  • Anonymous: " Ukrainan neo-natsit ovat uhanneet massamurhalla homoseksuaaleja vastaan, jos heidän pääkaupungissa pidetään Pridetapahtuma. "

http://www.gaystarnews.com/article/ukraine-neo-nazis-warn-gay-people-will-bloodbath-dare-hold-pride

Saarioisten äidit eivät pidä homoista...

Suhteellisen rohkeasti Saarioinen mainosti vielä hetki sitten mainoksella, jossa pikkukundi haastaa isänsä pihalle potkupalloa pelaamaan, koska pian hän alkaa käydä festareilla ja löytää tyttöystävän (jos se nyt on tyttö). Faija jättääkin lihapadat, ja päättää tarjota perheelleen lihaperunalaatikkoa (tai vastaavaa). Turpaanhansa faija saa, mutta ipana on tyytyväinen... Kaikki hyvin...

Arkkipiispasta karkkipiispa

Kirkko on täydessä kaaoksessa – uskovat pakenevat sankoin joukoin. Eikä ihmekään - kirkossa ei enää saa saarnata kadotuksesta eikä synnistä, vaan kaikki on suloista ja auvoista ... eli ”nannagåttaa kirkkouskoville". Mutta uskova kristikansa haluaa kuulla totuuden pelastuksesta ... eikä enää valheita. Sen todistaa viimepäivien eroamisluvut. Viimeisten tietojen mukaan jopa  yli 11 300 olisi jo eronnut  kirkosta tämän viikonlopun aikana. Eikä eroamiselle loppua näy, vaan päinvastoin: kirkosta eroamisen vauhti sen kuin kiihtyy.

Jumala ei suvaitse eikä siunaa homoutta

Uudestisyntynyt usko kristityllä ihmisellä on ratkaisevan tärkeä tekijä pelastumisemme kannalta. Sukupuolesta riippumatta Jeesuksen lähetyskäsky kuuluu jokaiselle kristitylle samoin kuin rakastamisen velvoite kaikkia - niin sukupuolivähemmistöön kuin vihollisiimmekin kuuluvia - ihmisiä kohtaan.

Jumalan Sana, Raamattu perustuu hengelliseen ja kirjaimelliseen Totuuteen. Yksikään piirto Raamatusta ei katoa ennenkuin kaikki sen ilmoitukset tapahtuvat.

Kristinusko ja homppelit

Väsyttävää homoviikkoa vietettyämme ihmettelen, miksi jotkut kristityt homoutta karsastavat.  Profeetta Jeesus syntyi neitsyestä,  ilman syntymää edellä käyvää yhdyntää.  Jeesus seurusteli opetuslastensa, poikien, ei tyttärien kanssa.  Naiset kelpasivat jalkojen pesuun ja pojat sanan totuutta levittämään.  Eipä näkynyt naisia viimeisellä ehtoollisellakaan.

Olen tässä maailman menossa hiukan ymmälläni, minä  ihminen, joka nuorempana luulin kaiken tietäväni.

Ope on homo

Paitsi ettei kyllä ole.

Homouden Biologia Vahvistuu

Seksuaalisuus Northwestern-yliopiston psykologian professori Michael Bailey on tunnistanut homoseksuaaleilta veljeksiltä kaksi dna-jaksoa, jotka vaikuttavat seksuaaliseen suuntautumiseen. Toinen jaksoista sijaitsee X-kromosomissa, toinen kromosomissa 8. Geenit, jotka suuntautumista säätävät ovat vielä yksilöimättä, sillä kumpikin jakso sisältää paljon geenejä.

Löytö tukee havaintoa, jonka Baileyn maanmies Dean Hammer teki jo vuonna 1993. Hänkin tutki homoveljeksiä ja havaitsi, että he kantavat X-kromosomissaan samanlaista poikkeamaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä