Esa-Jussi Salminen Kovin vihreä

Tyrmäämme vanhat populistit

Nyt täytyy muistaa mennä vielä uudestaan siihen Alma Median uutissivustojen vaalikoneeseen, jossa kysyttiin epämieluisinta hallituskumppania kevään vaalien tuloksen selvittyä. Sinne nimittäin epämieluisimmaksi vaihdan kohta tähtiliikkeen.

Vaalikonetta täyttäessäni tämänpäiväinen uutinen tähtiliikkeen uudesta ehdokkaasta ei ollut tiedossani: viittaan yhteiskunnallisesti erittäin vaarallisen MV-provoblogin entisen "päätoimittajan" valintaan.

Vanhojen populistien propagandaan hairahtuville äänestäjille on siis ensi keväänä runsaasti valinnanvaraa tarjolla. Mutta valinnanvaraa on myös meille muille: siksi olen Piraattipuolueen ehdokas.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

On näistä uusista populistisista yhden miehen liikkeistä kyllä vaikea valita, mitkä olisivat inhottavimpia: http://oskarijuvakka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2542...

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ei se enää ole edes potentiaalisesti vaarallinen - pelaili korttinsa väärin.

Ja vaikkei populismi enää ole aina kirosana itselleni (riippuu kovasti määritelmästä), niin hjallituksen liikkeestä nyt olen melko samaa mieltä.... ei se taitaisi tuoda juuri mitään hyvää - sääli. Kritisointi valtapuolueita kohtaan on toki herttaista, mutta hyvässä asemassa eivät monet muut epäröisi olla samanlaisia. Tämä tietenkin on luottamuskysymys eli jokainen valitkoot ne, joihin haluavat kulloinkin luottaa. Perinteisiä kolmea Suomen valtapuolueista en taida enää koskaan äänestää.

Piraateilla on paljon hyviä ideoita... kannatus ei välttämättä koskaan riitä asioiden ajamiseen. Hyvä että yritätte kuitenkin.. piraatteja huonompia puolueita on jo kasaksi asti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset