Esa-Jussi Salminen Kovin vihreä

Täysin ala-arvoinen Sanoma Vaalikone

 

 

Tänään on ehdokkailla kuulemma viimeinen päivä vastata Sanoma Vaalikoneen kysymyksiin. Olisin vastannut, mutta se on mahdotonta.

 

Ohjeet ovat  väärät ja ristiriitaiset. Sain kutsun yleisesti  käyttämääni  sähköpostiosoitteeseen, joten sitä pitäisi käyttää kirjautuessa. Toisessa viestissä kuitenkin ilmoittivat, että minun tulee käyttää puolueen minulle luomaa spostia: esa-jussi.salminen@piraattipuolue.fi

Eli kumpaa?

Eilen en saanut sähköpostiini edes linkkiä, jolla voi uusia salasanan. Kun yritin sen tilata, alhaalla vasemmalla kyllä näkyy:

Tarkista sähköpostisi, kuinka voit uusia salasanasi.

Sähköpostiini ei kuitenkaan tule mitään, ei edes roskaposteihin.

 

Tänään tein aivan samoin kuin eilen ja kas kummaa linkki tuli sähköpostiini, muutin salasanan, mutta kirjautuminen epäonnistui, herjaa systeemi.

 

Täytin siis Keskisuomalaisen mainion ja hyvin toimivan vaalikoneen joutessani. Vaalien ei pitäisi olla mikään tietotekniikan kommervenkkien yhteiskunnallinen testi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Piraattipuolueesta löytyy tietoteknistä asiantuntemusta, joskin osa saattaa olla istumassa.
Käsittäisin niin, että HeSa pyrkii estämään sen, että joku muu vastaisi ehdokas Salmisen puolesta. Blogista ei käy ilmi, onko molemmista postilaatikoista pengottu myös roskapostikansiot.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Piraattipuolueesta...."

Olisiko ongelma siinä että tuonne olisi ollut ihan laillista loggautua? En ole varma onko piraateilla siihen kovin syvällistä tietämystä.

Sinällään ikävä jos Salmisen mahdollisuudet pärjätä vaaleissa hävisivät tämän myötä kuin hyönteiset maailmasta tai jäät Novaja Zemljalta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tunnetusti rehellisenä ja korkeamoraalisena miehenä blogisti Salminen ei suostuisi käyttämään piraattiveljien murtamaa takaovea HeSan vaalikoneeseen, vaikka tarjottaisiin?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Tuttua. Hesarin Vaalikoneen kuski on vaaleista toiseen aivan pihalla. Ensin ei saada tunnareita ehdokkaille ulos ja sitten muutetaan ohjeita, deadlineja ym. kesken kaiken.

Käyttäjän MikaelAlaraappana kuva
Mikael Alaraappana

Käytä kirjautuessa piraattipuolueen sähköpostia, jos sinulla on viestien forwardointi käytössä kuten todennäköisesti on. Eli vaikka se tuleekin johonkin toiseen sähköpostiin, niin se on rekisteröity siihen @piraattipuolue.fi osoitteeseen, koska ne viestit tulivat ensin sinne.

Edit: ja tänään ei ole viimeinen vastauspäivä vaan hesarin vaalikone avataan vissiin huomenna ja siinä suositeltiin, että olisi vastannut ennen sitä avaamista. Se luki jossain siellä viesteissä. Jossain sähköpostissa luki kyllä hiukan ristiriitaisesti deadline tälle päivälle.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

No nyt tänään pääsin sisään tuosta vaan. Joten jotenkin uskoisin, että oli vaan tekniikassa vikaa. Kiitos.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset