Esa-Jussi Salminen Kovin vihreä

Epäilyttävä healing room

  • Hienoa, että Multian kirjaston ilmoitustaululla varoitetaan paikoista, jonne ei kannata mennä.
    Hienoa, että Multian kirjaston ilmoitustaululla varoitetaan paikoista, jonne ei kannata mennä.
  • Vasemmalla äärikarismaattisen toiminnan pesän ovi. Oikealla Multian apteekki, jonne joskus tulee asiaa. Vasemmalle ei ikinä.
    Vasemmalla äärikarismaattisen toiminnan pesän ovi. Oikealla Multian apteekki, jonne joskus tulee asiaa. Vasemmalle ei ikinä.


Äärikarismaattisen ja uusapostolisen valekristillisen Nouse Suomi -tapahtuman järjestäjälista on pitkä. Yhtenä epäilyttävänä tahona tässä on Healing Rooms Finland, mikä sinänsä ei paljon enää yllätä:
http://nousesuomi.fi/yhteystiedot/


Ollessani lomalla Multialla törmäsin tähän yhteen äärikarismaattisuuden hivutuskanavista: Multian kirjaston ilmoitustaululla oli ilmoitus tapahtumasta Multian keskustassa. 


Healing room tarkoittaa sen omien sivujen ilmoituksen mukaan vain sitä, että ihmisten puolesta rukoillaan, kuten Raamattu kehottaa http://www.healingrooms.fi/?sid=55. 


Kaikesta saivartelusta huolimatta epäselväksi jää, miksi tästä ikuisesta ihmisen, etenkin kristityn, luonnollisesta käytösmallista on pitänyt tehdä kumma brändi, josta pitää näyttää videoita, miten toimitaan: tullaan sisään, kirjoitetaan pyyntö lapulle, kutsutaan huoneeseen, rukoillaan ja lähdetään pois. Juu, varsinainen opastus ydinfysiikkaan :)
http://www.healingrooms.fi/?sid=19


Yhteydet kaikkeen ääriskarismaattisuuteen ovat kuitenkin selvät. Niitä on täällä ruodittu aika hyvin:
http://www.kristitynfoorumi.fi/hrkarism.html


Kiinnittää huomiota mm., että "Spokaneen muuton jälkeen Cal Pierce kävi vuoden ajan kerran kuukaudessa rukoilemassa Laken haudalla", siis Cal Pierce kävi vainajalta hakemassa neuvoa toiminnan uudelleen aloittamiseksi, mikä menettelytapa perinteisessä kristillisyydessä ja Raamatun pohjalta on aika oudoksuttu.
Täältä löytyy healing roomista varoittavaa tekstiä:
http://jeesuksenapostolit.com/varoitukset/eksytys/


Ainakin alkulähteillä Bethelin healing roomissa meno on jo muutakin kuin rukousta toisen puolesta: hypnotisoivaa musiikkia ja lattialla sätkimistä:
https://


Toiminnassa ei sinänsä toistaiseksi näytä olevan rikollisuuden tai epämoraalisuuden tunnusmerkkejä, mutta hyvin epäilyttäviä yhteyksiä, joiden vuoksi ainakaan itse en ikinä tule astumaan nimellä healing room -nimettyyn tilaan. Omalla vastuulla!!!


Aika kornia perustaa esimerkiksi Multialla healing room -vastaanotto tilaan, jonka vieressä on rukoushuone ja kylänraitin toisessa päässä luterilainen kirkko. Näissä molemmissa paikoissa otetaan epäilemättä vastaan esirukouspyyntöjä: mihin silloin tarvitset amerikkalaista äärikarismaattista healing roomia?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Healing room -toiminta edustaa torontolais-nokiamissiolais-uskonsanalaista villiintynyttä henkioppia, jonka tunnusmerkit voi tiivistää sanoihin 'antikristillinen mesmeristinen kundaliinieksytys'.

Karismaattinen ja äärikarismaattinen helluntailaisuus pitää suojissaan likimain kaikkia edellä mainittuja harhasuuntauksia. Toki noilla harhaopeilla on lisääntyvässä määrin sijaa myös luterilaisen kirkon piirissä.

Maailma on täynnä väärennöksiä, huijausta, valhetta, ryöstöä ja pahuutta.
Uskonnollinen toiminta sisältää, valitettavasti, erittäin räikeällä tavalla kaikkia piirteitä em. yleismaailmallisesta rappiomallista.
Sanassa ei turhaan sanota: "koko maailma on pahan vallassa". 1.Joh.5:19

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Lähetin 6.6.2017 alla olevan raportin lapsiasiavaltuutetulle:

Raportti nuorten uhraamisesta

Olin 87 vuotiaan tuttavani kaverina Espoon Metro Areenalla 19. ja 20.5.2017 kaikkien esityksien ajan noin 20 tuntia. Toisen päivän viimeisenä tapahtumana oli lasten "siunaaminen". Se oli elämäni suurin järkytys.

Puoli tuntia ennen tilaisuuden loppua toisena päivänä eli 22.30 "Miamin apostoli" (Guillermo Maldonado) puhui miten uskon säilyminen tulevaisuuteen on nuorten varassa. Hän kutsui nuoria esiintymislavan eteen. Kymmeniä nuoria teini-ikäisiä menikin iloisesti hypellen eteen. Kuvittelin että heidät siellä siunataan.

Minä olin salin keskeltä, josta en nähnyt kunnolla lavalle mutta molemmin puolin lavaa oli suuret näytöt josta voi seurata esitystä. Otin taskukameralla videokuvaa tästäkin tapahtumasta. Vähitellen kauhistuin kun tajusin mitä lavan edessä tapahtui.

Tuli mieleen Katynin joukkomurhat, jossa kaksi vartijaa taluttivat uhrin toimenpidehuoneeseen missä kolmas ampui uhria takaraivoon. Ruumis lysähti lattialle.

Aikaisemminkin oli ollut kaatamisia. Niissä apostoli varovasti työnsi kädellä uhrin otsasta ja tämä kaatui vartijoiden tukiessa. Nuorten käsittelyä voi kuvata "isku kasvoille ja laukaus". Isku ei ollut nyrkillä vaan kämmenellä iskien kasvoja kohti muutaman sentin päähän kasvoista ja samalla kuului laukauksen ääni. Uhri lyyhistyi välittömästi lattialle.

"Laukauksen" ääni oli voimakkaampi kuin pistoolin laukaus, se oli kuin kiväärillä olisi ammuttu. Koko sali tärisi. Kamerani mikrofoni ei pystynyt toistamaan ääntä. TV7:n esityksissäkään kameroiden mikrofonit eivät voineet toistaa koko ajan jatkunutta hirveää meteliä.

Apostoli huusi FIRE ja tulkki huusi heti perään TULTA. Se on tykistön ampumiskäsky. Näin jatkui niin kauan kuin nuoria riitti. Lopulta kaikki olivat sikin sokin lattialla itkien, täristen, vapisten ja sätkytellen. Koko ajan oli ajatus mielessäni että tämä on nuorten symbolista murhaamista uhrina pyhälle hengelle. Ympärillä olevat muutkin olivat järkyttyneitä, olisin purskahtanut itkuun mutta hillitsin koska se olisi käsitetty pyhän hengen ilmaukseksi.

Koko kahden päivän ajan sali oli puolipimeä, lukemattomat laser-valot muodostivat valoshown, se oli psykedeelinen ja korvia särkevä ääni oli varmaan voimakkaampi kuin rockifestareilla.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Hyvä! Kiitos tästäkin tiedosta paikan päältä. Olisi hauska kuulla, miten nuo lapset itse kokivat asian ja kokevat nyt.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Sitä en osaa sanoa. Minä ainakin järkytyin. Luulisin että lapsella "isku" ja "laukaus" aiheuttivat melkoisen shokin. Papit kyllä selittävät että pyhän hengen vaikutukset ovat yksinomaan positiivisia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset