Esa-Jussi Salminen Kovin vihreä

Pro Keuruu ja Venäjän Soldiers of Odin

 

Yksi facebookin suurimmista vitseistä on Pro Keuruu -ryhmä. Näin kauniisti kirjoitetaan ryhmän kuvauksessa:


"Entisten ja nykyisten keuruulaisten kohtaamis- ja keskustelupaikka Facebookissa. Sivustolla käytävän keskustelun aihepiiri on vapaa, kunhan pyritään pysymään asiallisella linjalla. Kuvat ovat enemmän kuin tervetulleita, etenkin entisajoilta :)
Ryhmässä saa myös kertoa ajankohtaisista ja tulevista tapahtumista, miksei myös menneistäkin.
Ryhmä voi toimia myös kuntalaisfoorumina. Ryhmä ei ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön."


Mutta totuus on kaikkea muuta. Koko ryhmä on perustettu Keuruun vastaanottokeskuksen vastustamiseksi. Ylläpitäjät, joita on kaksi, toimivat aktiivisesti persuissa tai erikoisissa ryhmittymissä. 


Ryhmään linkitetään kaikkea mahdollista mikä liittyy kielteisesti maahanmuuttajiin, vaikka se ei liittyisi Keuruuseen mitenkään. Keskusteluakin siedetään, ainakin jos se sisältää maahanmuuttajien mollaamista. Jotain ylilyöntejä joskus ryhmästä sentään poistettiin, taisi liittyä lannan syömiseen Afrikassa... ...


Vähän aikaa sitten toinen ylläpitäjistä välitti ryhmään Soldiers of Odinin agitointiviestin. Olin juuri löytänyt kiintoisia artikkeleja tällaisten ryhmittymien yhteyksistä Venäjään. Löysin myös tiedon, että Venäjällä on Soldiers of Odin. Koska luulin, että ylläpitäjän tarkoitus oli aloittaa keskustelu, laitoin linkit näihin juttuihin.


Soldiers of Odin Venäjällä löytyy täältä: 
https://ok.ru/group/54013180379238


Sieltä pistää ensi silmäyksellä esiin russkij mir l. venäläinen maailma -vouhotus, esim. MIKSI JÄRJESTYKSEN MAAILMASSA PITÄÄ OLLA VENÄLÄINEN?


Pro Keuruuseen osui ja upposi: kaikki linkit poistettiin kommentoimatta ja Soldiers of Odinin agitointiviestin lähettäjä tiedusteli toisessa keskustelussa, onko minulla ongelmia. Koska linkki Venäjän Soldiers of Odineista oli mielestäni olennainen, laitoin sen uudestaan. Tämän jälkeen huomasin, että minut oli poistettu ryhmästä ilman mitään varoitusta tai kommenttia. 


Toinen Pro Keuruun ylläpitäjistä esitti taannoin MV-provoblogin nyttemmin  vangittavaksi esitetyn päätoimittajan puheen:
http://esa-jussisalminen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213995-loppu-mv-puolue...


Lukija voinee päätellä itse loput.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Ilmeisesti tällaisia venäläisten fasistien marsseja nuo ryhmittyvät Suomeen ajavat:
https://youtu.be/Blso0m1mx0A

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset