Esa-Jussi Salminen Kovin vihreä

Esimerkki vastamediasta

 


Samaan aikaan kun yhteiskunnassa käydään poikkeuksellisen typerää ja tyhjää vauhkoamista vastamedioista, valtamedioista ja valhemedioista, jäävät oikeat asiat, joista ei puhuta riittävästi, vaille huomiota.


Yksi on ilmaston lämpeneminen:
http://suomenkuvalehti.fi/rajalla/2016/03/14/mista-valtamedia-oikeasti-v...


Tähän ansiokkaaseen Suomen kuvalehden artikkeliin ei ole muuta lisättävää kuin omat huomiot:
Myös täällä Udmurtiassa oli poikkeuksellisen lämmin talvi. Joulukuussa nollan tienoilla ja välillä plussaa. Vettä kaduilla, ennennäkemätön katastrofi. Tammikuun alussa pieni pakkasjakso, jolloin päästiin pääasiassa vain hieman -20 asteen kylmemmälle puolelle. Ihmiset eivät muista toista talvea, jolloin kunnon pakkaset ovat jääneet tulematta. Sen jälkeen on ollut pikkupakkasta, välillä nollassa, välillä plussan puolella. Lunta on, mutta sitäkin on tavallista vähemmän.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Kammottavaa kirjoitusta Suomen Kuvalehdeltä. Meni sekin laatulehti pois.

Valtamediassa näyttää olevan sellainen trendi, että on helpompaa kirjoittaa niissä asioissa, missä aita on matalin ja vihreämmällä puolella.

Liian vaikeissa asioissa ei haluta kirjoittaa ollenkaan.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Jep, kirjoittaja on humoristi, pitää itseä kaikkien alojen asiantuntijana, mielellään.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Samalla kun odottelen asiallisia kommentteja kommentoin vain sen verran, että toimittajien on oltavakin kaikkien alojen asiantuntijoita (ts. sen verran perehtyneitä kaikkiin aloihin, joista kirjoittavat, että pystyvät yleistajuistamaan oikein alan varsinaisten asiantuntijoiden tekstejä ja tutkimuksia).

Käyttäjän TapioRantanen kuva
Tapio Rantanen

Tämä Suomen Kuvalehden linja panee nyt vakavasti harkitsemaan tilauksen irtisanomista.

Mikko Taavitsainen ruotii ansiokkaasti "kaikkien alojen asiantuntija" Lohikosken juttua
http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2016/03/kirkon...

Kuvaavaa on, että SK ei suostu julkaisemaan kriittisiä kommentteja näihin CO2-uskontunnustuksiin. Totuus ei kiinnosta, eikä sitä haluta paljastaa lukijoille.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Jokaisella on lupa kirjoittaa omissa kanavissaan mitä haluaa, ja jokaisella on toki myös oikeus kehittää omia vaihtoehtoisia teorioitaan, mutta itse en suostu päästämään blogini kommenttiraitaa siihen false balance-asetelmaan"

Takaisin keskiajalle jossa kirkko päätti mistä sai esittää kritiikkiä. Maapallo säätää nykyään ilmaston eikä maan ympärillä pyörivällä Auringolla ole mitään tekemistä ilmaston kanssa.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

"Mediat ovat käsittämättömän hiljaa" ei tarkoita sitä, että mitään ei olisi kirjoitettu. Kirjoittajan Lohikosken mielestä asiasta olisi pitänyt kirjoittaa paljon enemmän.
Entäs kaikki ilmastokokoukset ja ilmastosopimukset? Valtiot ovat yksimielisiä ilmiöstä. Mitäs siihen sanotte? Kannattaisi hieman pontevammin ja paremmin esittää perusteluja, jos koko maailma on tällaisen CO2 -harhan vallassa, kuten annatte ymmärtää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset